Over ons

De firma Grapendaal bestaat al bijna 20 jaar en behoort inmiddels tot de gevestigde orde van Kerstpakkettenleveranciers. Grapendaal heeft zich in de laatste jaren enorm gefocust op het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Onze uitgangspunten op ecologisch, economisch en sociaal gebied, proberen wij te verankeren in al onze bedrijfsprocessen. Onze belangrijkste speerpunten kunt u hier vinden.

Hecht team

Wij vormen een hecht team. Samenwerking noemen wij hierin onze gouden kracht. We gaan vaak een stapje verder, rennen net iets harder en denken graag mee met onze klanten. Ons verantwoordelijkheidsgevoel is namelijk groot.

Een geschenk wordt pas gewaardeerd als deze ook de kwaliteit en uitstraling heeft die bij zijn ontvanger past.

Wat wij doen.

Wij verzorgen op maat gemaakte geschenkpakketten waarin wij een full service bieden en waarbij wij u het gehele logistieke proces uit handen nemen.

Soorten pakketten

Kerstpakketten, Themapakketten, Dag van de zorg, Zomerpakketten, Pasen, Relatiegeschenken

Onze kracht

Pakketten op maat, uitstekende logistiek en oog voor detail. kom in contact met ons.

Wij vormen een vriendelijk, bedreven team die altijd klaar staat om te helpen.

Voorstel

Mocht u nieuwsgierig zijn in wat wij voor jullie kunnen betekenen, dan maken wij graag vrijblijvend een voorstel op maat. En mochten jullie in de gelegenheid zijn onze showroom te bezoeken, dan zetten wij naar keuze heerlijke proeverij klaar.

Referenties

  • Viva Zorggroep
  • RIBW

Wil je ons werk zien?

Bekijk de pakketten die we onlangs hebben gemaakt

Tuurlijk, laat zien
Naamloos document